EUROLINE SLOVAKIA s.r.o

11.08.2015 12:09

Spoločnosť EUROLINE SLOVAKIA s.r.o. vznikla v roku 1995. Počas rokov 1996 a 1997 sa vypracovala na najväčšieho dodávateľaprojektov rodinných domov na Slovensku. V súčasnej dobe má naša spoločnosť viac ako 40 regionálnych predajcov s plošným pokrytím celej Slovenskej republiky a viac ako 34 predajcov pre Českú republiku. V roku 1998 založila svoju dcérsku spoločnosťEUROLINE v ČR, ktorá ihneď zaujala popredné miesto v predaji projektov rodinných domov v Českej republike. 


Domy na kluc EurolineTaktiež ponúkame aj výstavbu domov na kľúč v Bratislave a okolí.

Dňa 18.1.2011 vydala celosvetová certifikačná autorita TÜV NORD CERT GmbH spoločnosti EUROLINE Slovakia s.r.o., ako prvej firme s podobným zameraním v SR a ČR, certifikát kvality podľa EN ISO 9001:2008.

Rodinné domy Euroline - Bungalov 1179Spoločnosť EUROLINE SLOVAKIA spol. s r.o., ako najväčší dodávateľ projektov rodinných domovna Slovensku a jeden z popredných v Českej republike, Vám prináša nový Katalóg 952 projektových riešení, ktorý slúži na výber projektu rodinného domu. Na základe Vašich pripomienok sme Vám do ďalšieho roku pripravili 23 nových projektov, spolu s predchádzajúcimi projektami až 476 rodinných domov. V spolupráci s našimi partnermi Vám vieme ponúknuť aj atraktívne stavebné pozemky.


O kvalite našich projektov sa už mohli presvedčiť tisíce spokojných zákazníkov, ktorí si stavajú, alebo už bývajú v rodinnom domepostavenom podľa nášho projektu. Naše rodinné domy sú navrhnuté podľa posledných európskych trendov z oblasti architektúry, ergonomie, stavebnej fyziky a spĺňajú všetky požadované normy. Rodinné domy EUROLINE sú navrhnuté z tradičných murovacích materiálov, ktoré najlepšie spĺňajú predstavy nášho stavebníka a sú dostupné na celom území republiky. Najväčšou výhodoukatalógových projektov oproti individuálnym projektom je ich veľmi výhodná cena a v neposlednom rade skoro okamžitá dodávka. 

 

https://www.eurolineslovakia.sk/sk/o-spolocnosti/profil-spolocnosti.html